Logo for Dolcevia.com
 

Verwen jezelf met extra reisinspiratie over Italië ! Dolcevia nodigt je uit om even mee te genieten van Italië. Wist je dat je nu ook échte prachtige video´s kunt kijken op Dolcevia over verschillende bestemmingen in Italië? Fantastich voor reisinpiratie! Ga gewoon eens kijken bij Ligurie of bij het artikel over het eiland Pantelleria (in Sicilie) maar ook van de Opera in de Arena kan je even meegenieten.
In de Dolcevia nieuwsbrief vanaf heden ook een aantal links naar items over Italie uit andere media die we de moeite waard vonden om te vermelden.
Op- of aanmerkingen, zeg het ons. We blijven werken aan een nog beter product. Schrijf ons op redactie@dolcevia.com!

Italië volgens de VIPS

Bestemmings- & verblijftips in Italië van Dolcevia.com

´Italia a Tavola´ Awards in Florence

Wij waren aanwezig bij de toekenning van de belangrijkste awards voor Italiaanse koks ter wereld.

Links voor Italiaanse Foodies

Evenementen Agenda

Nieuws van onze nieuwe site sponsor Arclinea

Je bent altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste weetjes, de nieuwste MUST DO adresjes en eigentijdse, geheime en/of exclusieve tips in Italië, als je onze nieuwsbrief leuk vind deel dat dan met je vrienden!