Logo for Dolcevia.com
 

Terwijl het pijpenstelen regent aan de Riviera en andere plaatsen is het iets verder naar beneden in Italie lekker weer, ´s nachts wat regen, goed voor de planten, en overdag lekker zonnetje en behaaglijke 25 graden. Ik zit op mijn balkon te genieten van de stilte, een vogel in de bomen aan de overkant en het geklepper van een kerkklok in de verte zijn de enige geluiden. Ik wist niet dat dat mogelijk was in een grote stad als Rome. 

En dan heb ik deze prachtige video voor jullie van de Frecce Tricolore boven Rome op 2 juni: 

http://video.repubblica.it/cronaca/a-bordo-delle-frecce-tricolori-in-volo-su-roma-per-il-2-giugno/241794/241794  

Zo, van Persie komt misschien de gelederen van Lazio versterken? Waarom noemen ze dat team nog Italiaans? Over voetbal gesproken hebben jullie die foto van het 2016 team gezien? Armani moet toch eens iets anders bedenken, want het lijkt wel.... (mij heb je het niet horen zeggen). 

Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel

Special Bologna

Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen

Italia a tavola | Links voor Foodies

Appuntamenti | Agenda

Je bent altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste weetjes, de nieuwste MUST DO adresjes en eigentijdse, geheime en/of exclusieve tips in Italië, als je onze nieuwsbrief leuk vind deel dat dan met je vrienden!