Logo for Dolcevia.com
 

Beste lezer,

Vanuit een snikheet Rome wens ik je een heel goede zondagmiddag. Ik weet dat het bij jullie in het noorden maar fris is, dus verzon ik een leuk tussendoortje om je vast in de 'vakantie-mood' te brengen.

Het tussendoortje van Dolcevia.com heeft maar twee onderwerpen die je niet mag missen.
Ten 1ste wil ik je er graag op wijzen dat je het boekje ´Aperitivo Italiano´ nog steeds GRATIS kunt downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten.
Voordat je het kan downloaden vraag ik wel een paar minuten medewerking aan een gloednieuw lezersonderzoek over een favoriet onderwerp van mij 'Italiaans Eten'.   

Ten 2de,  vergeet niet te profiteren van de wervelende aanbieding van Giordano wijn. Voor nog géén €60 krijg je een gigantisch pakket wijn (12 flessen) en diverse antipasti GRATIS thuisgestuurd en dan doen ze er ook nog een servies bij, voor niks! 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik persoonlijk deze wijn niet heb geproefd maar volgens onze Facebook bezoekers is de wijn héél goed te drinken, dus dat is mooi meegenomen! :-) 

Met vriendelijke groet, 
Elisabeth 
Dolcevia.com