Logo for Dolcevia.com
 

Dag allemaal!
Het vreselijke treinongeluk in het zuiden houdt ons natuurlijk bezig en ons hart gaat uit naar iedereen die er bij betrokken is, zowel slachtoffers als hulpverleners. Wij wensen hen veel sterkte.

Het boekje ´Aperitivo Italiano´ kun je nog steeds GRATIS downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten. Maar ik vraag wel een paar minuten medewerking om aan lezersonderzoek mee te doen over 'Italiaans Eten'.   

Voor degenen die nog niet hebben gereageerd, doe het nog snel voordat de voorraad op is, de aanbieding van Giordano wijn. Voor nog géén €60 krijg je een gigantisch pakket wijn (12 flessen) en diverse antipasti GRATIS thuisgestuurd en dan doen ze er ook nog een servies bij, voor niks!  
Goed nieuws voor onze Belgische lezers, deze kunnen nu ook dit pakket bestellen, zie hieronder voor meer informatie. 
 
Met vriendelijke groet, 
Elisabeth 
Dolcevia.com


♦ Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel ♦

♦ Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen ♦

♦ Italia a tavola | Links voor Foodies ♦Belangrijk nieuws voor onze bezoekers uit België. 
Vanwege het feit dat de Giordano Wijn aanbieding voor €59,95 niet beschikbaar was voor verzending naar België hebben we contact opgenomen met de leverancier in Italië. Deze maakt het nu mogelijk om de bestelling te maken vanuit België. Vanwege het feit dat er een verschil is aan BTW op alcoholische dranken en een klein verschil in het tarief voor transport kunnen deze pakketten niet via de Nederlandse website worden verkocht. Indien u in België woont en graag een pakket wil bestellen kunt u dit doen door ons de productcode op te sturen op het email adres sales@dolcevia.com: 
Voor de rode selectie wijn gebruikt u de code 47097 
voor de witte selectie wijn kiest u de code 47099
en voor de gemengde selectie (6 wit + 6 rood) gebruikt u code 47101. 
Wij sturen u hierna de totale prijs en betalingsmogelijkheden.