Logo for Dolcevia.com
 

Dag allemaal!
Het is vakantie en dat merken we goed want een derde van onze bezoekers bekijkt Dolcevia.com vanaf hun vakantieadres in Italie. Tenminste dat vertelt meneer Google ons en wij geloven (bijna) alles wat hij beweert.
In Rome wordt het langzamerhand heerlijk rustig en als je je een beetje verdekt opstelt voor de hitte, is het een goeie plaats om te zijn in augustus. Er zijn wat winkels dicht maar dat stoort mij persoonlijk niet zo.

En in antwoord op een recent artikel in de Volkskrant waarin maar 3 Nederlandse B & B´s werden genoemd tegen meer dan 10 in Frankrijk, laat ik jullie kennismaken met een aantal Nederlandse ondernemers in Italie, die uitstekende vakantie accommodatie aanbieden.

Het boekje ´Aperitivo Italiano´ kun je nog steeds GRATIS downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten. Maar ik vraag wel een paar minuten medewerking om aan lezersonderzoek mee te doen over 'Italiaans Eten'.   

ciao ciao, 
Elisabeth 
Dolcevia.com♦ Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel ♦

♦ Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen ♦

♦ Italia a tavola | Links voor Foodies ♦