Logo for Dolcevia.com
 

Dag allemaal!
Ons artikel over Rob Reedijk (zie link hieronder) heeft heel wat supporters, en hoewel mijn SEO mensen zeggen dat het echt nog niet viral genoemd mag worden, doe ik het toch, een klein beetje viral, kan dat ook?
Echt viral gingen de politieagenten in Rome die voor een oud en eenzaam stel pasta kookten. Was er echt niks anders in huis dat wat Parmezano? Zou er een vrouwelijke agent bij zijn geweest? Was de winkel op de hoek dicht? Die vragen werden nog niet beantwoord. Maar denk eens in, beiden in de 90 en dan nog samen en zelfstandig wonen? Geweldig toch eigenlijk. 

Afgelopen weekend ook in België de pers gehaald.  Alain Grootaers interviewde me voor de weekend bijlage van De Standaard over het destructieve massatoerisme wat ook mooie plekjes in Italie aantast. 

Het boekje ´Aperitivo Italiano´ kun je nog steeds GRATIS downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten. Maar ik vraag wel een paar minuten medewerking om aan lezersonderzoek mee te doen over 'Italiaans Eten'.   

Cin cin
Elisabeth 


♦ Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel ♦

♦ Nederlanders in Italie - briljante mensen met briljante ideeën ♦

♦ Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen ♦

♦ Italia a tavola | Links voor Foodies ♦