Logo for Dolcevia.com
 

Dag allemaal!
Nog nooit meegemaakt maar deze week een record gebroken, het artikel dat wij plaatsten over de baanbrekende Italiaanse Chef Rubio werd binnen 24 uur meer dan 8000 maal gelezen en bijna 400 maal gedeeld.
Ga zo door redactie van Dolcevia!

Na Ferragosto (15 mei) is het stil in de Italiaanse steden, nou ja stil, er lopen wel een paar miljoen toeristen rond natuurlijk, maar Italie zelf is ´Chuiso per ferie´. Die zitten allemaal lekker aan het strand of op een boerderij.

Het boekje ´Aperitivo Italiano´ kun je nog steeds GRATIS downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten. Maar ik vraag wel een paar minuten medewerking om aan lezersonderzoek mee te doen over 'Italiaans Eten', als je daar geen zin hebt mag je het ook kopen voor €1,49.   

Cin cin
Elisabeth
♦ Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel ♦

♦ Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen ♦

♦ Italia a tavola | Links voor Foodies ♦