Logo for Dolcevia.com
 

Ciao iedereen,

September is een prachtige maand om Italië te bezoeken. De ergste hitte voorbij (we hebben wat af moeten zien in juli en augustus met constant 40+), de rust keert weer en op veel plaatsen zijn de stranden weer begaanbaar. Tijd voor opa en oma, en die niet alleen, om er eens een lekker weekje tussenuit te gaan. Waar bv.? Sicilië is een prachtige bestemming voor het najaar, maar denk ook eens aan Emilia Romagna, aan Ravenna met prachtige kerken en mozaiek, of verder langs de kust van Marche, een paar schitterend mooie hotelletjes aan zee waar je oh zo lekker kan eten. En verder naar het zuiden bij Napels, Amalfi en Pompeii waar veel meer te zien is nu. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar men zegt dat de nieuwe restauraties heel erg de moeite waard zijn.
Dus, tot ziens in Italië!   

Het boekje ´Aperitivo Italiano´ kun je nog steeds GRATIS downloaden, een handleiding voor de perfecte Italiaanse Apero met cocktails én antipasti recepten. Maar ik vraag wel een paar minuten medewerking om aan lezersonderzoek mee te doen over 'Italiaans Eten', als je daar geen zin hebt mag je het ook kopen voor €1,49.   
 
Cin cin
Elisabeth 
 
  

♦ ♦ Ieri e oggi in Italia | Wat ons gisteren en vandaag opviel ♦ ♦

♦ ♦ Una bella dormita | Mooie plekjes om te slapen ♦ ♦

♦ ♦ Italia a tavola | Links voor Foodies ♦ ♦

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen voor prachtige cruises.