Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

Na weken met ons neus (bijna) 24/7 op het toetsenbord kijken we eindelijk met een tevreden gevoel weer eens om ons heen. De upgrade van Dolcevia is klaar en hoewel er veel achter de schermen gebeurd is wat de doorsnee lezer niet ziet, zijn er ook grote verbeteringen aan wat we ´de voorkant´ noemen, gerealiseerd. Met meer dan 2500 artikelen over Reizen, de Italiaanse keuken en de Italiaanse lifestyle,  bijna 300 recepten en honderden andere items is Dolcevia een van de grootste websites in Nederland en zeker over Italie. Soms werd het moeilijk om dat allemaal terug te vinden. We hopen dat u de nieuwe opzet kan waarderen en ons helpt om Dolcevianog groter te maken!  Zo zien de nieuwe homepagina´s er uit:
En nu dat we onszelf toch een beetje op de borst trommelen, nog even dit: Dolcevia is een van de weinige (vergelijkbare) websites die door Google Nieuws geïndexeerd en gewaardeerd wordt als authentieke nieuwsbron.
Nieuw is ook zoekfunctie waarbij je een onderwerp dat je zoekt kunt inspreken (rechtsboven aan elke pagina). Een van de vele technische snufjes die we bij de upgrade hebben gerealiseerd. 

Nog te bestellen tot 21 november:
Speciaal voor onze lezers met bijna 35% korting op de normale winkelprijzen een fantastische aanbieding met wijn, olijfolie, sauzen en pesto, Balsamico en koffie, 15 producten exclusief voor Dolcevia samengesteld, ter gelegenheid van de Italiaanse delicatessen en wijnbeurs Bellavita in de RAI in Amsterdam.
DOLCEVIA HAMPER VOOR MAAR € 61,82* ipv €97.En als het je eerste aankoop is krijg je bovendien nog eens een extra 10% korting.
Kortingscode 'dolcevia10' te gebruiken in de winkel van Bellavita.co.uk.
*De prijs kan enigszins wijzigen daar deze onderhevig is aan de waarde van het Britse pond.