Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

In deze tijd van het jaar is het altijd goed om wat nieuwe dingen te brengen. Soort van kerstpresentje aan onze lezers. Hadden we vorige maand een grote update, je mag het ook wel een grote schoonmaak noemen, van Dolcevia, dan is het nu tijd om een  paar nieuwe rubrieken te introduceren.
Onze eBoekenwinkel, waarvan de eerste drie boeken nu in de etalage liggen. Klaar om nog voor de feestdagen te worden gedownload. Je kunt ze trouwns ook direct downloaden via onze winkelpartner Gumroad.com
 

Vergeet daarnaast onze gebruikelijke Kerstspecial niet, waar nog dagelijks nieuwe artikelen aan worden toegevoegd.
Ook leuk om de Kerstmaaltijd mee te versieren zijn een aantal truffel recepten in onze truffel special.


En dan is er ook nog een spiksplinter nieuwe site van de makers van Dolcevia.com : De Italië Fotokroniek met foto's uit vele vakantiebestemmingen, gewoon ter inspiratie maar je mag ze ook gebruiken voor jouw eigen blog.

Maar dat is niet het enige, want er is een massa nieuw leesvoer verschenen waarmee je een volgende vakantie in Italie kan gaan plannen.  

Volgende week beloven we een aantal nieuwe vakantieverblijven te tonen. Agriturismi en kleine hotelletjes of een B & B ergens verscholen in het mooie Italiaanse landschap.