Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

Natale | Voor een Italiaanse Kerst **Buon Natale!**

Wij wensen iedereen schitterende feestdagen toe en al het goede voor 2017. Voor de gelegenheid hebben wij een speciale kerstuitgave gemaakt van ons eboek "Natale". Een uitgave met ongeveer 50 paginas over de Italiaanse Kerst. Uiteraard met recepten uit de Italiaanse keuken die je niet mag missen met de kerstdagen.
De eerste 50 exemplaren mogen gratis gedownload worden als kerstgeschenk aan onze trouwe lezers. Klik hier voor de download link
Door de code ´buonnatele´ in te vullen en de downloadlink te delen ontvangen de eerste 50 kopers de aankoopsprijs retour. 
Onze eBoekenwinkel, waarvan de eerste drie boeken nu in de etalage liggen. Klaar om nog voor de feestdagen te worden gedownload. Je kunt ze trouwns ook direct downloaden via onze winkelpartner Gumroad.com

 

Voor de feestdagen ontbrekt onze Kerstspecial niet, waar nog dagelijks nieuwe artikelen aan worden toegevoegd. Ook leuk om de Kerstmaaltijd mee te versieren zijn een aantal truffel recepten in onze Truffel Special.