Issue #35

Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

Als we Google Trends moeten geloven is iedereen op zoek naar een huisje in Italie! Dat wordt dus dringen en vroeg boeken lijkt dus geen overbodige luxe. Maar wij hebben er op gerekend en staan klaar om je alle goede adviezen te geven en mooie plekjes aan te raden.

Bovendien hebben we een aantal mooie autoroutes uitgezocht en wat vakantietips over Sicilië verzameld. Er is keus genoeg voor een vakantie in Italie. En mocht je er niet uitkomen, laat het ons weten, want we zitten nog boordevol ideeën die we in de komende weken laten zien.
Maar je kan natuurlijk ook naar de overzichtspagina´s gaan van aanbieders van vakantiewoningen en villa´s in Italie of tussen onze agriturismo adresjes snuffelen.

In onze eBoekenwinkel, liggen de eerste drie boeken over de keuken van Italie in de etalage, klaar om te downloaden.
 


Onze tips voor een geslaagde vakantie in Italie

Tips voor mooie overnachtingsplekjes