Issue #39

Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

Het programma Ik Vertrek stond de afgelopen week hoog in de charts , maar wij zetten er een paar kanttekeningen bij in ons artikel Reality Show of Realiteit.   

Op zoek naar vakantietips, probeer dan onze nieuwe regionale pagina's met vakantieaanbiedingen.  Of je kan eens proberen om fly fishing onder de knie te krijgen, er zijn een aantal mogelijkheden om het te leren dit jaar met name in Toscane, van een dag tot meerdere dagen. Kijk eens in de rubriek Actieve vakanties om ideeën op te doen.

Met Pasen gaat iedereen op een stedentrip, dus in hierbij ook wat suggesties van onze kant.

Voor de enthousiastelingen van de Italiaanse keuken hebben we deze maand het nieuwe Pasta kookboek gelanceerd. Genoeg om uit te kiezen voor de volgende paar weken als je om een recept verlegen zit.  

Deze rubriek bied wekelijks nieuwe achtergrond verhalen over courante zaken bijvoorbeeld politiek, economie, interviews en achtergrond verhalen over het leven in Italië. Deze week...

Ken je deze nieuwe rubrieken al? Ze staan onder de verzamelpagina Stedenreizen. Dit zijn onze specifieke reisrubrieken met alle tips en onze reisreportages voor een citybreak in Italië,