Issue #40

Logo for Dolcevia.com

Ciao iedereen,

We gaan niet gauw op een zeepkist staan, maar vanochtend besloten we anders. 
In tijden dat alles lijkt te veranderen en regeringen toegezegde noodhulp aan het World Food Programme & UNICEF  zomaar terugtrekken (De Amerikaanse regering was goed voor  $275 millioen), is het soms noodzakelijk om via alle ter beschikking staande media aandacht vragen. En dat doen we dan ook, omdat 1.400.000 kinderen belangrijk zijn. (Zie deze noodoproep van UNICEF onderaan deze nieuwsbrief). 

Op zoek naar vakantietips, zoek eens door onze vakantieaanbiedingen.  Fietsvakanties zijn erg populair dit jaar, enkele van de nieuw geopende superbikestrada´s kan je in de rubriek Actieve vakanties terugvinden.

 Met Pasen gaat iedereen op een stedentrip, dus in hierbij ook wat suggesties van onze kant. Wij hebben voor Rome en Turijn een toppers lijstje gemaakt, kijk er naar! 

Voor de enthousiastelingen van de Italiaanse keuken hebben we deze maand het nieuwe Pasta kookboek gelanceerd. Genoeg om uit te kiezen voor de volgende paar weken als je om een recept verlegen zit.  

Steun Dolcevia.com! De meest recente eBook uitgaves met onze Italiaanse recepten zijn hier verkrijgbaar voor een kleine contributie.

Het Italiaanse pasta boek
Het Italiaanse groenten boek

Het Italiaanse antipasti boek 

Hieronder een urgente boodscap van UNICEF en het World Food Programme.