Puur luxe in Italië en meer vakantie-inspiratie
Zoals altijd wil ik graag iedereen bedanken die ons blijft volgen en de Dolcevia website bezoekt voor inspiratie en nieuws over Italië. Deze week de nadruk op pure luxe in Italië met veel tips die puur met verwennerij te maken hebben. 
Dit is puur luxe - Onze top 10 hotels & resorts
Onze top 10 van bijzondere en luxe hotels in Italië in 2017. Wil je leuke tips voor een écht superdeluxe hotel met bijzondere eigenschappen of op een heel unieke luxueuze locatie dan stellen we je graag voor aan de hotels die wij hier speciaal voor uitzochten.
Ontdek ze allemaal
Nieuwe huidverzorging en parfums uit de streek waar de mensen 100 jaar oud worden
Nieuwe producten uit Campania die je zeker moet proberen. De streek rond Napels heeft niet alleen een interessante toeristische waarde met monumenten uit de oudheid zoals Paestum, Pompeï, natuurparken zoals de Cilento en de Vesuvius of de schitterende kustlijn van Amalfi. Hoewel we dit vaak benadrukken, moeten we niet vergeten dat er ook een grote hoeveelheid heerlijke DOP producten uit Campanië afkomstig zijn die overal ter wereld bekendheid genieten. En nu maken ze ook nog cosmetica en parfums. 
Lees meer
Yogareizen in Italië, onze aanraders voor een yogavakantie.
Is een normale vakantie nou niet genoeg? Waarom is een yoga vakantie zo weldadig voor lichaam en geest, nog meer dan een gewone vakantie? Omdat je de voordelen van yoga bovenop de geneugtes van een normale vakantie op een dienblaadje voorgeschoteld krijgt!
Lees meer
De mooiste SPA Hotels in Italië 2017
Zoek je een luxe ontspanningsoord? Dan zijn dit zijn volgens onze redactie de mooiste nieuwe SPA hotels in Italië, tenminste van de laatste 5 jaar. De criteria die we aanhielden zijn met name vormgeving en ambiance. Uiteraard speelt de ligging van het hotel mee voor de gehele SPA experience.
Ontdek ze allemaal
De top 10 natuurbaden in Italië
Droom jij er ook van om een plons te nemen in een smaragdgroen meer? Of afkoelen onder een sprankelende waterval. Zie je jezelf liggen in een bad van wervelend en kolkend water, de zacht betoverende geur van vijgenbomen midden in de groene natuur? Lees hier waar je deze plekjes om te zwemmen in de vrije natuur kunt vinden en maak er een omweg voor! 
Lees meer
❤ Boetiekhotel Locanda del Gallo in Umbrië
Midden in de natuur ligt het boetiekhotel, spa en wellness resort met zoutwater zwembad, Locanda del Gallo, waar luxe, comfort en totale rust tesamen voor een uiterst relaxte vakantie zorgen. Voeg daarbij een keuken van organische gezonde gerechten met ingredienten uit de directe omgeving in een unieke setting en je weet ineens wat echt verwennen betekent. Mocht je verder willen kijken dan liggen Siena, Perugia en Florence allemaal binnen bereik.
Ontdek dit
Unieke golfbanen in Italië
De tijd dat golf een exclusief spelletje voor de rijken der aarde of profspelers was is voorgoed voorbij. Golf wordt jaarlijks populairder en veel golfbanen zijn tegenwoordig geopend voor het gewone publiek dat graag een balletje slaat. Ook golfvakanties zijn dus in trek. Wij hebben een aantal hotels gevonden die aan een golfbaan liggen van noord tot zuid Italië. 
Ontdek ze nu
Ongewone vakanties in Italië
We zijn blijkbaar niet een echt avontuurlijk volk want het blijkt  dat we het liefst terug gaan naar hetzelfde vakantieplekje, jaar op jaar. Is dat niet wat saai? Je leeft maar één keer en dus ga ik hier hopelijk wat verandering in brengen. Dit zijn een aantal boeiende vakanties waar je misschien niet gelijk aan denkt als je het over Italië hebt
Lees meer
Altijd op zoek naar een speciale aanbieding of een reden om een extra vakantie in te lassen met een last minute? Snuffel dan door deze rubriek en laat je verleiden met een extra korting of een reis van Secret Escapes.
Hotels, resorts en verschillende super-de-luxe vakantievilla’s in Italië, gekozen door de redactie van Dolcevia.com. Deze reizen worden aangeboden door Nederlandse touroperators en Italië specialisten.
Een keuze uit golfhotels aan de mooiste golfbanen in Italie aangeboden als pakketreis van Nederlandse reisorganisaties.
Boek
Ontdek deze nieuwe website
Als je ooit een vakantietip nodig hebt die je niet direct op de website kunt vinden dan kan je contact opnemen met onze redactie. Er is altijd wel iemand die op de vraag kan inspelen uit eigen ervaring of je in de juiste richting kan sturen voor een antwoord.  Schrijf naar redactie@dolcevia.com
Veel plezier met deze nieuw service van onze redactie.
Dolcevia.com · Via A. Franzoi 18 · 00147 Rome RM · Italy
Unsubscribe