Lastminute vakantieaanbiedingen 15/7 van 20% tot 50% korting.
Soms kan nieuws niet wachten en daarom sturen we je nu een paar nieuwsitems tussen onze gebruikelijke wekelijkse nieuwsbrieven door. Dit zijn lastminute vakanties die we de moeite waard vonden om onze lezers op attent te maken.
Het betreffen kortingen van 20% tot 50% op de normale prijs dus absoluut de moeite waard. 
Amalfikust 15/7 - 1 week: Villa met privé zwembad geschikt voor 6 personen nu 25% korting
In verband met een annulering biedt een collega van Dolcevia.com deze prachtige villa aan de Amalfitaanse Kust.  Terrazza Maiori is geschikt voor 6 personen (4 + 2) en heeft een privé zwembad met uitzicht over de kust. De aanbieding is alléén geldig voor een verblijf van 15/7-22/7. De last-minute prijs biedt 25% korting. Normaal kost deze week EUR 3260 nu maar EUR 2445.  
Waarborg  € 300,00 - Eindschoonmaak € 100,00
De villa beschikt over airconditioning en een parking.

Neem contact op met onze redactie voor meer informatie : redactie@dolcevia.com.

20% korting Agriturismo Ca' Palazzo in Le Marche
Er geldt een korting van 10% op de 2e week van uw boeking.
Er geldt een korting van 20% in de maanden juli, augustus of september.

Ca' Palazzo is een mooi verzorgd en goed onderhouden vakantieverblijf, gebouwd in een klein dorpje waarvan het oudste gedeelte dateert uit het jaar 1200. Ca' Palazzo is de originele naam van het oude dorpje. De verschillende huizen van de oude boerderij zijn allen gerenoveerd. Bij de renovatie zijn de originele details, zoals de karakteristieke hoge tegelplafonds, natuurstenen muren en vloeren bewaard gebleven.

Meer Informatie
Lastminute vakantiehuizen in Le Marche beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL. 

Lastminute vakantiehuizen in de regio Toscane beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL. 

Lastminute vakantiehuizen in Noord Italië: Piemonte, Lombardije, Veneto en de Alpen beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL.  

Lastminute vakantiehuizen in Puglia beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL. 

Lastminute vakantiehuizen op het eiland Sicilië beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL. 

Lastminute vakantiehuizen in de regio Umbrië beschikbaar vanaf 15/7 voor 1 week met kortingen tot 40% van de reisorganisatie VillaXL. 
Boek
Ontdek deze nieuwe website
Veel plezier met de nieuwe service van de redactie van Dolcevia.com.
Dolcevia.com · Via A. Franzoi 18 · 00147 Rome RM · Italy
Unsubscribe | View in browser