De gloednieuwe Citygids Genua staat nu online!
G E N U A / C I T Y G I D S
Hij is er, de City Special over Genua 'La Superba'. 
Als trouwe lezer van onze nieuwsbrief krijg je van ons de exclusieve pre-launch uitgave! Je kunt hieronder de gids openen door er op te klikken en meedoen met onze ontdekking.  
Nooit meer doorrijden, het is tijd voor Genua! #Genovamorethanthis

Brian Ferry van Roxy Music, kennen jullie die nog? De nieuwe slogan van de stad Genua heeft de titel van z'n bekendste nummer overgenomen: 'Genova, more than this'.  Afgelopen week stond Genua nog vol in kleur na de grote Euroflora beurs en daarnaast was het weer echt prima! Een prachtig moment om aan deze reisreportage te beginnen en dat hebben we gedaan. Het is een flitsende productie geworden en we zijn er best trots op.  
GA NAAR DE CITYGIDS GENUA
Bekijk
Rome, Ponza, Genua, Calabrie, de Dolomieten en diverse thermale reisbestemmingen zoals Saturnia in Toscane of Abano Terme in de Veneto. Profiteer nu van verschillende unieke aanbiedingen in Italie.  We houden deze aanbiedingen bij op de website Italie Reisaanbiedingen. 
Als je een super deluxe verblijf zoekt kan je profiteren van een gunstige prijs wanneer deze door een reisorganisatie wordt aangeboden als pakketreis. Kijk vooral ook naar de volgende mogelijkheden die we speciaal voor jou hebben uitgezocht op de website Italie Reisaanbiedingen. 
Momenteel lopen er diverse TOP acties, dit is hét moment om Neckermann Reizen NL extra in het zonnetje te zetten.
 1. Tot wel 40% korting op autovakanties
2. Tot €200 per persoon korting op TOP hotels

Tot spoedig ziens in Italie.
Redactie Dolcevia.com · Via A. Franzoi 18 · 00147 Rome (RM) · Italy
Unsubscribe | View in browser