Win een proefpakket van Felicetti Monograno Pasta
L E Z E R S E N Q U E T E - 2 0 1 8
Ieder jaar (behalve vorig jaar) doen we deze lezersenquete over Italie en de website Dolcevia.com. We willen graag meer leren over wie onze lezers zijn en hoe we de website kunnen verbeteren zodat jij er écht wat aan hebt. We hebben in het verleden altijd alles grondig bestudeerd en zaken kunnen veranderen en verbeteren naar aanleiding van dit onderzoek. Dit is jouw kans om je stem te laten horen dus hopen we uiteraard dat je ook meedoet. Onder de deelnemers verloten we een proefpakket van diverse Felicetti pasta´s.
Doe nu mee aan deze enquete
Win
Ons Italie nieuws kan je ook volgen via de volgende links : volg ons nu!
Wat we volgende week gaan doen is nog een verrassing, maar zal zeker niet teleurstellen!
Redactie Dolcevia.com · Via E. Duse 74 · 16147 Genua GE · Italy
Unsubscribe | View in browser