Speciaal voor jou de Black Friday ITALIE REIS en WIJN deals
B L A C K - F R I D A Y
Black Fridayis overgewaaid uit Amerika. Het is de vrijdag na Thanksgiving waarop veel Amerikanen vrij zijn en traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. Om zoveel mogelijk mensen in de winkel te krijgen, wordt er gestunt met de prijzen. Er zijn waanzinnige aanbiedingen, soms niet langer dan een paar uur geldig, enorme kortingen en buitensporige deals. En nu dus ook bij ons.

Deze week bijvoorbeeld 15% korting op je Bongo CityTrip, of 50% korting op een 5 sterren hotel in Milaan (Hotel Principe Di Savoia) bij Hotels.com, een verblijf in een van de Armani hotels overal ter wereld met een flinke korting (Expedia.nl). Als je een budgetreis zoekt, denk dan aan Vacanceselect voor een goede camping in Italie. Ook voor zijn er deals bij de wijnbeurs.nl met een flinke korting op een fantastische San Giovese of Brunello di Montalcino.

Op deze pagina kan je ze allemaal even nakijken. We zullen tegen morgenavond een nieuwe update  plaatsen omdat niet alles binnen is. Hou de volgende pagina dus in het oog.  
Ontdek de aanbiedingen
Ga
Mis niet de volgende nieuwsbrief Goed Nieuws uit Italie v.w. zondag
Redactie Dolcevia.com · 340 S. Lemon Ave, #5156 · Walnut CA 91789 · USA
Unsubscribe | View in browser